Om os

Hvem er vi?

Hos Dansk Totalentreprise ligger vi stor vægt på, at udføre et godt håndværk og skabe tilfredse kunder. Vores kunder og medarbejdere er drivkraften i vores virksomhed. Vi er autoriseret kloakmester og specialister inden for arbejdsområderne jord-, beton-, kloakarbejde og totalentreprise. Dette gør, at vi har en bred erfaring inden for en stor vifte af entreprenørarbejde. Vi stræber altid efter, at levere et godt stykke udført arbejde, hvor kvalitet og pris hænger sammen. Vi udfører arbejde for både private- og erhvevskunder. Det er vigtigt for os, at være i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere igennem hele projektet. På den måde sikrer vi, at levere det bedste færdige resultat i overensstemmelse med kundens ønsker. 

For os har opgavens størrelse ingen betydning, da vi altid udfører vores opgaver med samme engagement og kvalitet. Vi har det fulde ansvar for projektering, koordinering og udførelse af projektet. 

Dansk Totalentreprise er omfattet af Bygge Garantiordningen, der sikrer private kunder i en 5-årig periode. Bygge Garantiordning er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med Dansk Totalentreprise. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. (inkl. moms) pr. byggesag. 

Mission

Vi er med til at gøre projekter til virkelighed. Vi går ind for, at levere et godt udført håndværk i den bedste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

 

Vision

 Vores mål er at være den fortrukne samarbejdspartner til kunders fremtidige projekter. Vi vil være den bedste aktør på markedet og sikre vores kunder den bedste kvalitet til tiden.

- Vores værdier kendetegner vores arbejde

Engagement

  • Vi ser muligheder hvor der er begrænsninger
  • Vi leverer altid det bedste håndværk uanset om det er små eller store projekter
  • Vi udvikler og skaber resultater sammen med vores kunder/samarbejdspartnere
  • Vi interesserer os for vores kunder og deres ønsker/behov

Handling

  • Vi er handlekraftige og afslutter ikke et projekt før vores kunde(r)/samarbejdspartnere er fuldt ud tilfredse
  • Vi arbejder altid for, at vores kunder fastholder samarbejdet med os

Professionalitet

  • Vi tror på, at et professionelt arbejde er en forudsætning for troværdighed
  • Vi fastholder os et fagligt højt niveau med forudsætning for nytænkning, efteruddannelse, kurser mv.
  • Vi tager ansvar for vores opgaver/projekter før, under og efter

Følg med i vores arbejde på de sociale medier